Ny hjemmeside til DE STRIBEDE

DE STRIBEDE har fået ny hjemmeside.
I løbet af sommerpausen har vi dedikeret tid til at forny vores hjemmeside, hvilket har resulteret i et mere moderne og opdateret udseende. Vi har optimeret hjemmesiden, så den nu fungerer problemfrit på mobiltelefoner og tablets, da vi har bemærket, at mange brugere foretrækker at besøge siden på disse enheder. For at understrege vores støtte til OB har vi valgt at anvende en blå farve til teksten på hjemmesiden, hvilket skaber en harmonisk blå/hvid farvekombination på hele siden. Vi håber, at I vil kunne lide den nye hjemmeside. Vi er selv meget tilfredse med resultatet og synes, at den er blevet rigtig flot.

Tak til alle, der har hjulpet med at rette små detaljer og teste siden inden den blev offentliggjort. Jeres indsats har været en kæmpe hjælp!

TIL MEDLEMMER

Som I kan se på siden, har vi også et punkt kaldet "Medlemslogin". Dette er fordi, vi gerne vil have, at hjemmesiden også bliver brugt mere af jer medlemmer. Når I logger ind, vil I fremover kunne få adgang til en oversigt over nyhedsbreve og referater fra bestyrelsesmøder, så I altid kan kigge tilbage og holde jer opdateret.

Når I er logget ind, har I også mulighed for at opdatere jeres adresse, telefonnummer, email eller navn i vores medlemssystem, hvis der skulle være ændringer. Vi vil gerne have, at vores medlemsinformation altid er opdateret og korrekt.

OBS! Da vi manuelt skal oprette hvert enkelt medlem på hjemmesiden, er det ikke alle, der har adgang til medlemslogin endnu. I vil modtage en mail, når I er blevet oprettet på hjemmesiden og har adgang til medlemslogin. Vi beklager for eventuelle forsinkelser i oprettelsen og takker for jeres tålmodighed.

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll to Top