Som medlem af De Stribede har du nu mulighed for at købe billet til følgende landskampe:

Kamp: Danmark – Irland
Dato/tid: Fredag d. 7. Juni kl. 20.45
Sted: Parken, KBH
Billetpris: 315 DKK/stk. (enhedspris på afsnittet, som udgangspunkt kategori 2)

Kamp: Danmark – Georgien
Dato/tid: Mandag d. 10. Juni kl. 20.45
Sted: Parken, KBH
Billetpris: 315 DKK/stk. (enhedspris på afsnittet, som udgangspunkt kategori 2)

Til begge kampe er der mulighed for billetter til enten B14 stemningsafsnittet eller langsiden på C-tribunen. Hvis du køber til stemningstribunen, forventes det at du deltager aktivt i stemningsarbejdet. Og da det er landsholdet, der bakkes op om, parkerer man selvfølgelig sine klubfarver og sympatier derhjemme. Det er et krav fra DBU, at man er medlem af fanklubben for at kunne købe disse billetter. Vil du købe billet til den ene eller begge kampe, så sender du en mail til dianalarsen80@gmail.com med navn og medlemsnr. på hver der skal have billet. Absolut sidste og bindende deadline er tirsdag d 14/5 kl. 18 for Irlands kampen og fredag d 17/5 kl. 18 for Georgien kampen. Men der er rift om billetterne, så vent ikke til sidste øjeblik. Vi kan ikke garantere, alle ønsker kan opfyldes, hvis interessen er meget stor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *