Fredag d. 19. april spiller OB på hjemmebane mod FC Nordsjælland kl. 18.00, men tidligere på dagen vil der være flere forskellige interessante ting i og omkring De Stribedes klubhus.

Fra kl. 14.00 vil der være ølsmagning i samarbejde med Albani, hvor man kan komme forbi og smage deres nye jubilæums øl, og det vil nok være muligt helt frem til omkring kl. 16.00.

Omkring kl. 14.00 vil der også blive optaget endnu et æresmedlem i De Stribede. Det drejer sig om en af de store OB’ere, der ligeledes har haft en stor karriere i udlandet og på landsholdet. Vi håber selvfølgelig, der vil komme mange forbi og se, hvem det er, der kommer op på vores Wall of Fame, og han har også lovet, at han har tid til en sludder.

Kl. ca. 14.45 vil De Stribede i samarbejde med OBstruktion afholde en auktion til fordel for BROEN Odense, der hjælper udsatte børn til en aktiv fritid. Vi har fundet nogle sponsorer, der har været så søde at give os gavekort, ting og sager til vores auktion, og det betyder, at det fulde beløb, der kommer ind, går ubeskåret til BROEN Odense.
De ting der kommer på auktion er bl.a. fra:
Intersport
Viggos
Restaurant Bacchus
Odense Sommerrevy
Funky Monkey Park
Carlslund
Froggys Cafe
Løvbjerg
H.J. Hansen Vin
Live Culture
Mash

Alt det her kommer til at vare i ca. to timer, så det passer med, at vi er færdige, inden portene åbner til stadion.

Vi håber på, at der er mange, der vil komme og bakke op om vores arrangementer denne dag, og vi glæder os til at se jer allesammen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *