God jul og godt nytår

Tak for 2019

Tak til alle jer der har bakket op omkring fanklubben i 2019. Tak til alle jer som har taget turen rundt i landet. Det betyder alverden for spillerne og ikke mindst for os i bestyrelsen. Det har været en kæmpe fornøjelse at have jer med på tur.

Tak til alle jer der har bakket op på tribunen. Vi har flere gange i 2019 vist at der er potentiale for en flot fynsk fan scene med fælles arbejde og opbakning. Ikke mindst tak til Jesper for at tage en kæmpe kamp i capo tårnet. Tak til Martin og Kenny for jeres arbejde på trommen.

Efteråret 2019 sluttede ikke med de resultater vi havde håbet, men vi må sammen se fremad og så se hvad det kommende vintermarked byder på. Januar 2020 er også der vi skal sige farvel til Jesper Hansen som sportsdirektør. De Stribede vil gerne sige tak til Jesper for det arbejde han har lagt i klubben. Selvom vi lige som mange andre OB-fans nogle gange har rystet på hovedet ad ham, så har Jesper også haft en enorm betydning for de positive ting der sker omkring klubben lige nu og så har vi altid mødt en sportsdirektør der har spurgt ind til fanklubben og som ikke har været bange for at tage snakken om de forskellige ting der har rørt sig igennem tiden.   

Vi glæder os til 2020, der byder på KMD Cup hjemme, Fair Fans Cup for fanklubber i Aalborg, Danske Fodbold Fans seminar i Herning og ikke mindst en masse fede kampe på stadion og rundt omkring i landet.

Rigtig glædelig jul samt et godt nytår til alle Striber.

Bestyrelsen i De Stribede

Skriv en kommentar