Henrik Godtfredsen

Henrik er alderspræsidenten på De Stribedes KMD Fan Cup hold. Med sine 45år er han rutinen og han er bl.a. tiltænkt til at gå forrest, hvis de unge får lidt sommerfugle i maven når de skal løbe på banen foran 4000 mennesker.

Henrik er medlem af De Stribede og kommer både i vores klubhus og på tribunen til hjemmekampene. Han er ikke bleg for at give en hjælpende hånd og kommer også gerne med spørgsmål og kommentarer til det arbejde vi laver.

Han har tidligere spillet fodbold en del år i bl.a. Næsby Boldklub og drømmer om at tage sig sammen til at komme i gang igen.At Henrik skulle være en del af holdet, var ikke svært, da han til træningen har udvist ro, overblik, fighter vilje og ikke mindst målnæse.

Tag godt imod ham og resten af holdet, når de på fredag løber på banen.

Skriv en kommentar