3F Fair Fans Cup i Støvring

Lørdag d. 1/2-2020 deltog De Stribede med 2 hold til stævnet arrangeret af Aab Support. I dagens anledning blev de 23 personer sendt afsted med stil i OB’s spillerbus, som Haarby Turistfart havde været så søde at reservere til os.

De Stribede 1 og De Stribede 2 kom begge i pulje 2. Det var nogle stærke hold de mødte og bl.a. AGF var repræsenteret med nogle af de samme spillere som de stillede med til KMD Cup tidligere på året.

De Stribede 1 klarede sig bedst og kom på en 4 plads i puljen ud af 7. Det blev bl.a. til en sejr over Den gule fare, Horsens med 7-1, sejr over ATK, Aab med 3-2. I den afgørende kamp mod Team Tab og Vind Med Samme Sind om 3 pladsen i pulje stod der længe 1-1, men desværre tabte de 2-1 efter en dramatisk kamp, der endte med at De Stribede 1 måtte sende en af deres spillere med ambulance på skadestuen. Henrik kæmpede godt og i en duel slog han hovedet sammen med en modstander. Henrik faldt til gulvet og var væk et kort øjeblik. Da han var døsig og med en pæn flænge og bule i hovedet valgte man ikke at tage nogen chancer og sendte ham med ambulance på skadestuen. Derefter var vores spillere naturligvis lidt rystet og ender desværre med at tabe.

I kvartfinalen møder de Sifosis, som senere vinder stævnet. Her blev det til et nederlag på 4-2.

Henrik blev tjekket og lappet sammen og nåede tilbage til finale kampen i hallen.

De Stribede 2 klarede sig knap så godt men hev en sejr hjem på 10-0 over Den Gule Fare, Horsens. I sidste kamp spiller de 3-3 mod Team Tab Og Vind Med Samme Sind, Aab.

De tabte derefter til FC Black Wolves 2 fcm, 4-1

En super sjov dag med masser af hygge og grin. Der var styr på tingene Aab suppport havde lavet et kæmpe stykke arbejde.

Skriv en kommentar