Arbejdet fortsættes

Lige nu er der stille på fodboldbanerne, så hvad går vi egentlig og laver?

Til generalforsamlingen sidst i februar, skete der stor udskiftning i bestyrelsen. Nye medlemmer kom til, og nye poster skulle fordeles.

Jeg har udnyttet lidt, at vi er så mange nye til at få revurderet arbejdsgangen i DS. Bl.a. har jeg etableret en Dropbox, så alle i bestyrelsen har adgang til dagsorden, referater, oversigt over busturene, regnskab mm.  Jeg håber at det på længere sigt kan give lidt mere luft mellem arbejdsopgaverne og ikke mindst være til hjælp, hvis det brænder på hos den enkelte.

Udover det har jeg arbejdet på en god foreningspraksis, hvor der beskrives hvilke forventninger, og hvilke redskaber der er, når man sidder som bestyrelsesmedlem i DS. Her står også beskrevet, hvordan man skal arbejde med vores Facebookside samt vores hjemmeside. En lille ”håndbog” til bestyrelsen. Den er blevet fremlagt på vores første møde og godkendt.

Vi har gang i rigtig mange ting, enkelte er dog allerede faldet til jorden som følge af den nuværende ”Corona-situation”. Bl.a. havde vi d. 15. marts planlagt et ”studiebesøg”, hos en af de andre fanklubber i Superligaen. Her skulle vi hente inspiration både fra optakten til kampene, deres klubhus og ikke mindst deres arbejde på tribunen. Efterfølgende ville vi have været til Århus for at se vores egen kamp. Udover det havde vi planlagt et lille event både til tribunen og uden for stadion til vores nu også udsatte kamp hjemme mod Esbjerg.

Et af de punkter, som jeg synes er meget vigtig, er det kommende arbejde på tribunen. Efter sommeren 2020 kommer en god flok tilbage, og det skal vi udnytte til fulde. De kan noget, som vi ikke kan, men stadig så har DS lært og ikke mindst vist, at vi også kan. Det er bestemt ikke perfekt, men vi har modet og lysten til at arbejde endnu videre. Derfor ser vi også frem til, at der her i foråret bliver startet en dialog, som allerede er planlagt mellem de 2 grupper. Det samme gør sig gældende for Tifo Odense. Hvis I ikke allerede har støttet økonomisk til projektet, så kan det stadigvæk gøres på Mobilepay 28246.

Selvom der arbejdes i kulissen, savner vi alle at komme på stadion. Weekenderne er bare ikke det samme uden fodbold.

Lige nu krydser vi fingre, og holder vejret for at det VAR-arrangement vi er tilmeldt d. 4. april i Ikast ikke også bliver aflyst. Det ville være så nederen.

Jeg deltager i øvrigt løbende i møder med Danske Fodbold Fans og Divisionsforeningen omkring situationen. I DFF drøfter vi også situationen med FSE (Football Supporters Europe), her tales der en del om Euro 2020.

I øvrigt så kan jeg altid kontaktes på min mail kontakt@destribede.dk, hvis I skulle have spørgsmål, ting I undrer jer over eller bare lige vil komme med nogle kommentarer.

Husk at passe på hinanden. Ses på stadion.

Skrevet af

Diana Larsen, Formand De Stribede.

Skriv en kommentar