Evaluering af fanundersøgelsen

For snart en måned siden, bad vi jer om hjælp til at evaluere nogle af de ting vi arbejder med i De Stribede. Vi har nu samlet svarende og fået kigget på alle.

76 besvarelser fik vi i det hele. Skal man samme ligne denne med den vi lavede for lidt over 2 år siden, så er svarende i denne meget konstruktive og meget mere nyttige. Mine kommentarer til nogle af de svar I er kommet med, skal ikke ses som et forsvar, men mere som info omkring de ting der har været arbejdet med og arbejdes med nu.

I denne omgang nævner rigtig mange arbejdet på tribunen og ikke mindst Tifo. Nogle spørger efter flere trommer, bedre lyd på megafonen, højtaler, samarbejde osv. Da De Stribede ”tog over” efter Ultras, var vi for at være ærlig meget nye i den rolle. Vi har arbejdet fremad, vi har forsøgt mange ting. Nogle ting har været en mindre god succes andre ting virkelig sparket røv. Både omkring Tifo og stemning er vi i dialog med personer fra Province Boys, Ultras og Tifo Odense. Vi er meget fortrøstningsfulde og glæder os vildt til alle mand er tilbage. Rigtig mange nævner, at der står mange i stemningsområdet som ikke bidrager på noget tidspunkt i løbet af kampen, i vores øjne har vi alle en fælles opgave i at guide/vejlede sidemanden i at være aktiv. For ja der er mange og kan vi bare for halvdelen med er vi nået langt.

Højtaler har været oppe og vende. Prisen for disse var langt mere end vi turde håbe på. Så økonomien har sat det lidt på standby. Skal man bruge så mange penge, skal det give mening. Lige om lidt er vi flere forskellige partere på tribunen, så projektet skal være noget alle kan se sig som brugere af.

Ang. Busturene så er der kommet rigtig mange gode ideer og kommentarer. Bl.a. sandwich til de lidt længere ture. Et af de punkter der skinner igennem, er at en del nævner alkohol. Nogen synes det fylder rigtig meget på turene. Det er helt sikkert et emne vi vil kigge på. Kunne der findes en måde hvor man kunne i møde komme dem som vil feste og dem der ”bare vil på tur”. En enkelt nævner ”fulde bestyrelsesmedlemmer”, her vil jeg gerne henvise til de tidligere fremlagte retningslinjer for bestyrelsen i forbindelse med busture og klubhuset. Jeg smider dem op en af de kommende dage, så I lige kan genopfriske dem. Husk at når bestyrelsesmedlemmer IKKE ”er på vagt”, er de med på samme vilkår som andre.

Klubhuset, nøj hvor vil vi gerne udvikle mere på det. Vi har lidt forskellige tanker om, hvad der kan gøre ”huset” interessant. Hvad skal der til for at flere kigger ind.? Muligheden for at rykke huset ned til fanzonen er undersøgt og desværre ikke en mulighed pga. brandveje osv. Men vi leger meget med ideen om, at vi på en eller anden måde kan gøre området mellem fanzone og klubhuset mere indbydende.

Vi har afholdt et bestyrelsesmøde, hvor vi blev inddelt i nogle grupper, som hver især skal beskæftige sige med ting punkter som er kommet frem i denne spørgerunde.  

Til sidst vil jeg gerne sige tak for jeres tid. Tak for alle de ros som også er kommet ind. Der er sket meget med De Stribede de seneste år og der skal endnu mere tryk på vores fanklub, så endnu flere vil være med i vores fællesskab.

Har I yderlige kommentarer, spørgsmål eller lign. Så tag meget gerne fat i mig, I er også velkommen til at sende mig en mail på kontakt@destribede.dk

De bedste stribede hilsner

Formand Diana Larsen

Skriv en kommentar