VIGTIG INFO TIL ALLE MEDLEMMER I DE STRIBEDE

Vi har valgt, at overgå til et andet medlemsystem. Her skulle det gerne på sigt lette arbejdet lidt for os i bestyrelsen. Udover det, er det nu muligt at sende mails samlet til jer alle.

Vi vil rigtig gerne have tættere kontakt til jer, som bakker op omkring fanklubben. På sigt vil I derfor modtage invitationer til forskellige arrangementer i fanklubben. Info omkring stemningstribunen, Blok B samt Tifo Odense. Vi vil sende info ud, når der er nye medlems tilbud samt info omkring konkurrencer mm.

Vi har allerede mails på en del af jer, men desværre er der også nogle vi mangler fra. Så er du medlem i De Stribede vil vi meget gerne modtage en mail fra jer på: kontakt@destribede.dk Skriv meget gerne jeres navn, adresse samt mail..

Som start vil der d. 15 august blive trukket lod om en matchworn trøje fra vores seneste kamp hjemme mod Randers blandt alle som vi har mail på.

Har I andre spørgsmål, er I selvfølgelig også velkommen til at sende os mail.

Skriv en kommentar