Øv med Øv på :-(

Det er med tungt hjerte, at jeg sammen med klubben har måtte tage beslutningen om at der til søndagens kamp kun åbnes for sponsorer. Med under 48 timer til kampstart, har vi sammen vurderet, at det ikke er muligt for os at beslutte hvilke 300 fans, der skulle have billet. Udover det så er en superliga kamp med restriktioner ikke bare noget man afholder. Det kræver rigtig mange forberedelser.

Igennem hele dette Covid-19 forløb, helt fra foråret har restriktionerne været vanskelige for alle. Jeg har løbende været i kontakt med klubben. Vi har talt om hvordan vi sikrede den bedst mulige oplevelse for alle fans, men især de stemningsskabende. Hvad må vi og hvad må vi ikke. Må vi stå, må trommen bruges o.s.v.

Med under 48 timer vil vi hellere ikke kunne sikre gode forhold, hvor alle restriktioner overholdes.

Både klubben og jeg vil følge situationen tæt, tage en kamp ad gangen og løbende være i dialog.

Det betyder desværre også, at det ikke vil blive udleveret medlemskort på søndag, som tidligere udmeldt.

Stribede hilsner

Formand

Diana Larsen

Skriv en kommentar