Blogindlæg: Støt op om De Stribede

I den kommende tid kommer jeg her på De Stribedes hjemmeside til at bidrage med nogle blogindlæg, som jeg håber, i har lyst til at læse, og som kan være med til at skabe en eller anden form for debat.

Jeg er en stor del af OBstruktion, men det vil ikke skinne igennem i disse spalter, hvor jeg ikke skal stå til regnskab for nogen, og holdningerne her vil 100% være mine egne.

Denne gang skal det handle om selve fanklubben, der som bekendt har indkaldt til generalforsamling senere på måneden, og der vil jeg da også gerne selv opfordre folk til at ’møde op’, hvilket ikke engang kræver, at man letter sin røv fra sofaen, da det i år foregår online.

Som man kan se i indkaldelsen, skal der vælges nogle nye folk til bestyrelsen, og her håber jeg virkelig, der er nogle, der ønsker at melde sig under fanerne og være med til det spændende arbejde, der laves i fanklubben.

Jeg har desværre ikke selv tiden til det i denne omgang, da jeg ved, det kræver noget tid, hvis man virkelig ønsker at sætte sig præg på det, der sker i De Stribede. Jeg har valgt at hjælpe til på andre måder i stedet for.

Jeg ved, at fanklubbens formand Diana har nogle spændende mål og ambitioner om, hvordan De Stribede skal rykkes endnu mere, men det er også et stort arbejde at få den slags ført ud i livet. Derfor er der brug for friske kræfter, og folk der er klar til at tage arbejdshandskerne på og gøre en indsats. Hvis der findes folk til det, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at der er et stort potentiale i De Stribede.

Fællesskab

En af grundene til jeg synes, det er vigtigt at have en velfungerende fanklub, det er, at her er der plads til alle. Om du står op, og synger i en hel kamp, om du sidder ned på langsiden, eller om du kun kommer på stadion engang imellem, så er der plads til dig i fællesskabet.

Er du ung? Er du gammel? Tyk eller tynd. Det har ingen betydning. Vi samles alle om den samme ting. Nemlig OB. Alle der vil være en del af det fællesskab er velkommen, og der bliver ikke set skævt til nogen.

For mit eget vedkommende står jeg ikke på tribunen til kampene, og kommer heller ikke nok i klubhuset før kampene. Jeg sidder på pressepladserne, men jeg er selvfølgelig alligevel medlem af fanklubben, og har også lige fornyet mit medlemskab. Jeg føler mig stadig som en del af det fællesskab, selvom jeg ikke er omkring fanklubben før, under og efter kampene.

Jeg synes personligt også, at De Stribede viste et rigtig godt fællesskab på tribunen, da De Uofficielle fik karantæne, og derfor ikke var til stede på tribunen. Man kan måske godt sige, at fanklubben ikke havde været synlige nok på tribunen tidligere, men de tog sagen i egen hånd, da De Uofficielle var væk, og formåede at få skabt en rigtig fin stemning til kampene.

Man kan så håbe på, at der kan skabes et godt samarbejde mellem De Stribede og De Uofficielle i fremtiden, når der igen må være tilskuere på stadion.

Corona

Tiden med coronaen har selvfølgelig gjort det lidt svært for De Stribede at skabe noget for alvor på stadion og i klubhuset, da det har svinget lidt, hvor mange tilskuere der har været til kampene, hvis der overhovedet måtte være nogen.

Jeg ved dog, at den lidt mere stille tid har betydet, at man har haft muligheder for at arbejde med nogle andre ting, som man måske ikke lige havde muligheden for, hvis tingene havde været, som de plejer.

Man har dog også vist, at man kan være sammen på andre måder end sædvanligt. Det var også Diana, der kom med idéen til, at vi skulle lave de her ’Stribede online aftener’, hvilket jeg selvfølgelig sagde ja til med det samme, og det har været en helt fin succes. Der er i øvrigt én mere på vej.

Fremtiden

Ligesom alle andre håber jeg selvfølgelig også, at der snart bliver åbnet mere op i samfundet, så der kan komme en masse tilskuere til kampene igen.

Jeg håber selvfølgelig også, at fanklubben vil være godt rustet til det, når folk igen kan mødes i klubhuset før kampene, og til andre arrangementer, som De Stribede vil afholde.

Tingene kommer dog ikke af sig selv, og som jeg startede med at skrive, håber jeg derfor, at der er nogen, der kunne tænke sig at tage arbejdshandskerne op, og være med til at skabe en rigtig god fanklub for alle.

Hvis man er nysgerrig på, hvad arbejdet i bestyrelsen lidt mere konkret går ud på, så ved jeg, at der vil blive sendt noget ud til medlemmerne omkring dette i den kommende tid.

Som sagt har jeg ikke selv den tid, der skal til for at bidrage nok i bestyrelsen lige nu, men jeg vil hjælpe til på andre måder. Jeg håber også, at andre der måske ikke lige har tiden til bestyrelsen, kunne tænke sig at bidrage på andre måder, så fællesskabet kan vokse sig endnu større og stærkere.

Til slut vil jeg bare lige komme med en meget stor anbefaling om, at alle medlemmer deltager i den online generalforsamling den 22. marts, så man kan være med til at sætte sit præg på, hvordan fanklubben skal se ud.

Hvis du læser dette, og ikke er medlem af De Stribede, synes jeg selvfølgelig, du skal skynde dig at blive meldt ind.

Forza OB!