Hvem er vi?

Har du nogensinde tænkt over, hvem er de egentlig dem der i De Stribede? og hvad laver de i bestyrelsen?

Tag med på rejsen og forhåbentlig når den er slut ved du lidt mere om os.

Diana Larsen er vores formand, nogen kalder hende også forkvinde. Hun styrer De Stribede med hård hånd og har enorm mange kontakter og viden, som vi ofte benytter os af. Diana har været med i De Stribede’s bestyrelse før, som menigt medlem. I forbindelse med den plads fik hun også en plads i bestyrelsen hos Danske Fodboldfans. Det giver hende en enorm bred erfaring, som hun gerne deler ud af. Som OB-fan har hun kommet på stadion siden 1991. Ved siden af formandsposten læser Diana i øjeblikket til pædagogiskassistent.

Vores næstformand hedder Anders Sandlyng. Han har været med i bestyrelsen i et år nu og er derfor ny i gamet. Anders er dog ikke helt ny, da han har været medlem af fanklubben i mange år, stadion har han besøgt siden 2001/2002. Anders er også vores busansvarlig. Han laver gerne lange lister og noter over hvem der er med, regnskab osv. Han arbejder til daglig for Keolis Odense og køre du bybus i Odense, vil du helt sikkert støde ind i ham. Anders drømmer om en dag, at få job hos Haarby, så han kan køre fanbussen rundt i landet.

Anita Jensen er vores kassere. Hun har været med i bestyrelsen i nogle år, først som suppleant og derefter som menigt medlem. Anita holder godt styr på økonomien og laver gerne små lister over hvad der kommer ind kontant både i klubhuset og på vores busture. Hun hjælper ofte også Tifo Odense med sy-arbejde, hvilket hun har 100% styr på. Anita blev ved et tilfælde OB-fan og spørger du hendes søn Lukas, så fatter hun ikke en meter af fodbold. Men der tager han fejl, Anita læser gerne alle nyheder og følger med i alt hvad der sker omkring OB. Hun brænder for klubben og ikke mindst arbejdet i fanmiljøet. Hun siger aldrig nej til at hjælpe. Ved siden af bestyrelsen gør Anita rent hos nogle større virksomheder i Odense.

Vores sponsoransvarlig hedder Sebastian Hansen. Han er ny i bestyrelsen, men har haft fingeren med i mange ting omkring OB de sidste år. Bl.a. sidder Sebastian også i klubbens fanpanel. Han har også tidligere haft ansvaret for holdopstillingsflagene som kom på banen inden kampene. At være sponsoransvarlig i De Stribede kræver et godt overblik og en god retning, det arbejder Sebastian benhårdt med. Sebastian er til daglig Account Manager hos Danblumen i Odense.

René Broxgaard er De Stribedes alt mulig mand. Han er ofte at finde bag baren ved vores hjemmekampe og er ikke bange for at få beskidte fingre. René har efterhånden en del år på bagen i bestyrelsen og har en god rutine. Han hjælper og guider gerne nye folk. René har været OB fan i voldsomt mange år, ja faktisk så længe at han ikke kan huske det. Til daglig bor René på Nordfyn og men arbejder hos Euroflora i Odense.

Rosinen i pølseenden er Thomas Gudbjerg Karlsen. Han er vores IT-nørd hjælper. Thomas er ret sej til IT og det er faktisk tit, at vi gamle støder ind i nogle tekniske vanskeligheder, som han snildt løser på nul komma fem. Han sidder i bestyrelsen af anden omgang og har derfor efterhånden også et godt kendskab til arbejdet i bestyrelsen. En overgang vandt OB altid kampe, når Thomas var på ferie og vi har overvejet at sende ham afsted igen.  Thomas bor til daglig på Sydfyn og arbejder hos Elgiganten i Svendborg.

Som I kan læse, kommer vi med vidt forskellige baggrunde, men med samme interesse. Vi I vide mere om os? Eller har I spørgsmål kan vi altid kontaktes på Facebook eller på mail: kontakt@destribede.dk

Vi glæder os til at se jer alle når sæsonen inden længe starter op igen.