Nyt fra bestyrelsen

Kære alle Striber, 

Gennem de seneste par uger har der været meget debat og flere uenigheder internt i bestyrelsen, primært grundet regnskabet for 2022 og de interne arbejdsgange. 

Flere bestyrelsesmedlemmer har utrykt deres undren og har ønsket, at fremlægge det retvisende regnskab for 2022 for medlemmerne. 

I sidste ende har denne debat resulteret i, at tre bestyrelsesmedlemmer har trukket sig fra bestyrelsen i De Stribede.

På generalforsamlingen den 19. februar blev tre nye medlemmer valgt ind og to blev valgt til suppleanter. I følge vedtægterne skal vi derfor indkalde til en ekstraordinær generalforsamling. Den nærmere dato for den ekstraordinære generalforsamling vil blive sendt til jer hurtigst muligt, dog med 14 dages varsel. 

Bestyrelsen ønsker at suspendere alle aktiviteter i De Stribede, indtil en gyldig bestyrelse er på plads. Dette betyder at der ikke vil være bustur til Aarhus på søndag – hverken damebussen eller den “almindelige” bustur. Vi beklager meget, men opfordrer jer til at tage afsted og støtte holdet!

Ligeledes ønsker bestyrelsen arbejdsro i perioden frem mod den ekstraordinære generalforsamling, men har I spørgsmål, så er I selvfølgelig velkommen til at kontakte Jonas Kjær Gervig på tlf. 31441627. 

Stribede hilsner

Bestyrelsen

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll to Top