De Fynske Svaner og De Stribede fusionerer

Det er med stor glæde at De Fynske Svaner og De Stribede kan annoncere at vores fanklubber har fusioneret og alt aktivitet fortsætter fra mandag den 7. august i De Stribede. De Fynske Svaner er fremover stadigvæk en aktiv gruppering med masser af stemning og tifo arbejde som hovedformål.

Fanklubben bliver derfor samlingssted for fans der følger både kvinde - og herre fodbold i OB og vil på samme niveau som nu have åben 1 time før portåbning til ALLE kampe på Odense Stadion. 

Det er glædeligt at vi kunne lykkes med denne fusion og alle er indforstået med, at sammenlægningen af de to enheder er til glæde og gavn for alle.

De Stribedes bestyrelse fortsætter som hidtil med alt arbejde omkring fanklubben og involvere/inddrager De Fynske svaner der hvor det giver god mening.

Der vil på lige fod med Ligaholdet arrangeres AWAY, når De Fynske svaner mener det giver mening. Programmet kommer senere.

Vi håber I alle vil bidrage til at dette lykkes og vi ønsker at se så mange af jer den 12. august kl. 14 til kvindernes første hjemmekamp på Odense Stadion. Klubhuset er åbent fra kl. 12

Kom og byd kvinderne velkommen til OB.

Med venlig hilsen

Martin Nielsen, Formand DFS

Line Hartmann-Weiergang, Formand DS

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll to Top