Formandens tale til sæsonoptakt d. 18. juli 2023

Hvis du ikke var til stede til sæsonoptakten d. 18. juli og derved ikke kunne høre Lines tale, kan du læse den lige her.

Tak for ordet….!        

Én definition af kultur er, at kultur er vaner og normer. De vaner vi følger uden at tænke over det, de vaner vi bygger over tid, de vaner som binder os sammen i fællesskabet. Kulturen i fanklubben er derfor vigtig for, hvad vi gør, siger og forventer af hinanden – og hvordan vi som fællesskab vurderer bestemte handlinger. Kulturen har blandt andet afgørende betydning for, om adfærd opfattes som acceptabelt eller ej. Kulturen i fanklubben er også afgørende for, om det opleves som acceptabelt at gribe ind i en situation og sige fra overfor uønsket adfærd.

Kultur er dog ikke en statisk ting, fordi både vaner og normer i et fællesskab kan ændre sig fx i takt med at der kommer nye mennesker til, som gør, siger og tænker på andre måder – eller at vi arbejder bevidst og målrettet på at skabe nye vaner og normer, der kan guide os i samværet med hinanden.

Det har vi gjort i DE STRIBEDE…. Vi har ændret normerne for, hvad vi som fanklub skal stå for og hvad vi ønsker at signalere. Synlighed og gennemsigtighed er væsentlige for vores arbejde som fanklub fuld ud på niveau med involvering og inddragelse af medlemmer. Vi som sidder i bestyrelsen, er ikke fanklubben, det er I - jer fans og Vi skal løfte denne opgave sammen også på tværs af fangrupperingerne og tribune. Vi er godt på vej til at skabe noget stort og dette fordi vi for skabt det samarbejde på tværs af tribunerne der skal til for at løft fanklubben til nye højder. DE STRIBEDE kommer til og har indledt et meget tættere samarbejde med det uofficielle miljø, provins-boys, TIFO Odense og OB Q.  

Mødet med en eksisterende kultur påvirker ofte vores handlerum. Mennesker er sociale væsener, og vi er afhængige af at være en del af et fællesskab. Vi vil derfor strække os langt for at blive eller forblive en del af et givent fællesskab og her der det vigtig at vi får skabt et fællesskab alle kan se sig selv som en del af. Når vi går i tæt samarbejde med fangrupperinger eller andre fællesskaber betyder det ikke at vi bliver dem eller skal være som dem. Men respekten for hinandens arbejde og vigtigheden i at vi alle bidrager med hver vores i et samlet fællesskab på tribunen uanset om det er hjemme eller ude.

DE STRIBEDE er stemningen der rækker længere end Fyn og det er vores vision og udgangspunktet for alt arbejde i klubben. Der vil blive stillet krav til DE STRIBEDE når man som fan rammer Richard Møller Nielsen Tribunen. Vi vil som fanklub opfordre alle fans til at tage del i den stemningsgivende indsats uanset om det er i form af sang anført af capo tårnet, TIFO arbejde eller børn der står bag ved målet med deres budskaber til idolerne på banen.

Vi gør det godt og vi kan gøre det meget bedre når blot vi alle er medskabende til denne fantastiske stemning der efterhånden kendetegner stadionoplevelsen på Odense Stadion.

Den nye sæson er for DE STRIBEDE en ny start på noget fantastisk og på en fodboldoplevelse, et fodboldfællesskab og en fans indsats der når nye højder. Vi skal ikke bare fylde Odense Stadion, vi skal også fylde alle de danske stadionudebaneafsnit hver gang. Vores spillere, vores hold, vores klub skal have den fulde opbakning, så vi sammen både fans, spillere og klubben når de mål der er sat for fremtiden og fremtiden er NU.

Med det vil jeg kort lige tale til spillerne

 – First a welcome to all players Old as well as New. We have high expectations for the team, for the performance and for the result on the field. Just as you probably have high expectations for your fan’s performance in the stadium on the battens.

We will not disappoint the team we ARE the atmosphere that goes further than Fyn.

Do us proud, fight for the club and get us in the top 6

Something we´ve been waiting for in very long time.

We must dare to think ambitiously and unconventionally. As far as possible, we must emphasis deeds, rather than words.

Success is created together as a team, let´s create are success together for the city, for the club, forever!

Tak

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll to Top