Gå med Patrick i hans March mod Ensomhed

Patrick Cakirli sætter fokus på ensomhed. Det gør han ved at gå 2000 kilometer på tværs af landet.
Den 28 august går han fra Nyborg til Odense, og den 29. august går han fra Odense til Bogense. Du kan gå med noget af vejen eller hele ruten.

Flere og flere føler sig ensomme i Danmark, hvor knap 600.000 er ramt af ensomhed. Antallet af ensomme stiger desværre år for år, og det er ikke kun en udfordring for samfundet, men i særdeleshed for den enkelte.

Netop ensomhed kender Patrick Cakirli alt til. Derfor startede han for seks år siden March mod Ensomhed, som i dag er en frivillig forening, der sætter fokus på ensomhed i Danmark. Patrick sætter ensomhed på dagsordenen ved at gå 2000 kilometer gennem landet på 68 dage - den eneste regel er, at han altid skal have følgeskab på sin vej. Det er sjette gang Patrick kommer forbi Odense, og igen i år koordinerer Center for Mental Sundhed Patricks besøg.

Mandag den 28. august går Patrick fra Nyborg Rådhus til Odense, og den 29. august går han fra Odense Rådhus til Bogense. På ruten står Mandecentret Fyn, Café Paraplyen og Center for Mental Sundhed klar med forfriskninger.

DE STRIBEDE og OB går med

DE STRIBEDE deltager selvfølgelig i Patricks march mod ensomhed og Mandag den 28 august kommer han til Odense, hvor vi går med ham.
Der vil være 2 superligaspillere fra OB der også deltager noget af turen. De går med fra Silvan og til Odense Rådhus.
Vi mødes Mandag d. 28 august kl 15.00 ved Silvan på Rødegårdsvej 184, hvor der vil være mulighed for at få en autograf af spillerne.
OB's maskot, Katten Victor kommer også og er altid frisk på et kram.

Patrick kommer kl 15.30, hvor vi fælles går mod Odense Rådhus.

På Odense Kommunes hjemmeside, kan du læse mere om hele projektet, Patrick og om Center for Mental Sunhed.
Ønsker du at læse mere kan du gøre det ved at trykke HER

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll to Top