Kom til OB-aften til fordel for TRYLLEBJERGET

De Stribede og OBstruktion må desværre meddele, at vi af flere årsager er nødt til at rykke vores arrangement til fordel for Tryllebjerget, så det nu i stedet bliver afholdt i det første kvartal af 2024.
Vi vil hurtigst muligt vende tilbage med en ny dato for arrangementet, og vi glæder os til at se jer i det nye år i stedet for.

Billetsalget er stadig åbent og i får den nye dato på mail ligeså snart at vi kan melde den ud.

De Stribede og OBstruktion er gået sammen i den gode sags tjeneste for at rejse penge til Tryllebjerget, og det kan alle OB’ere hjælpe med!

Tryllebjerget omtaler sig selv som en ’fysisk og digital sparebøsse for indsamling af penge til gode oplevelser for alle børn og unge på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital’.

Torsdag den 16. åbner vi derfor dørene på Nature Energy Park til en OB-aften i velgørenhedens tegn. Der vil være en masse OB-snak, og i løbet af aftenen vil der også være auktioner, sponsoreret af flinke sponsorer, hvor alle penge vil gå direkte til Tryllebjerget for at støtte deres arbejde.

Søren Plovgaard er aftenens vært, der kommer til at guide jer godt igennem aftenen, hvor der vil komme besøg af flere store OB-navne som:

Allan Hansen – Dansk mester med OB i 1977 og den mest scorende spiller i OB’s historie.

Tonny Hermansen – Akademichefen fortæller om arbejdet med Akademiet.

Anders Møller Christensen – Tidligere OB-anfører med otte sæsoner i klubben. Nuværende Akademiscout.

Arrangementet finder sted på Nature Energy Park torsdag den 16. november fra kl. 17:00 til 22:00.

Hvis man ønsker at være med til denne ekstraordinære OB-aften, så koster en billet 100 kr., og den indeholder også mad og den første øl eller sodavand.

Der vil kunne købes drikkevarer gennem aftenen, og alt overskud herfra går selvfølgelig også direkte til Tryllebjerget.

Billetter købes på vores hjemmeside www.destribede.dk

De Stribede og OBstruktion

Indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven
Fortsæt med at handle
0
Scroll to Top